Dimenzije = 163/66,7/77,6 cm
Masa: 155 kg
Kapacitet čaša: 500
Kapacitet žličica: 400

 
Dimenzije = 68/80/62,5 cm
Masa: 76 kg
Kapacitet čaša: 300
Kapacitet žličica: 300

Aamoposlužni aparat za distribuciju toplih napitaka na bazi kave u zrnu, instant kave, mlijeka, čokolade i čaja u prahu, ima mogućnost odabira 26 vrsta napitaka

automat ima mogućnost doziranja šećera prije odabirira napitaka, a pored klasične žetonjere automat podržava većinu modernih sistema plaćanja (MDB, BDV, Executive)

BVM931 - samouslužni aparat za distribuciju toplih napitaka na bazi kave u zrnu, instant kave, mlijeka, čokolade i čaja u prahu. Ima mogućnost odabira 14 vrsta napitaka, automat ima mogućnost doziranja šećera prije odabirira napitaka, pored klasične žetonjere automat podržava većinu modernih sistema plaćanja (MDB, BDV, Executive).
 

Dimenzije = 88/46,5/54 cm
Masa: 49 kg
Kapacitet čaša: 180
Kapacitet žličica: 180

 
Dimenzije = 56,5/80/58 cm
Masa: 75 kg
Kapacitet čaša: 270
Kapacitet žličica: 200

Samouslužni aparat BVM 921 E4S za distribuciju toplih napitaka na bazi kave u zrnu, mlijeka, čokolade i čaja u prahu. Ima mogućnost odabira 8 vrsti napitaka.

Aparat ima mogućnost 2 predizbora za regulaciju šećera, pored klasične žetonjere automat podržava većinu modernih sistema plaćanja.

Samoposlužni aparat "Polaris" za distribuciju toplih napitaka na bazi kave u zrnu, instant kave, mlijeka, čokolade i čaja u prahu,te ima mogućnost odabira 15 vrsta napitaka.

Ima mogućnost doziranja šećera  i tipku za predizbor  instant kave, a pored klasične žetonjere  podržava većinu modernih sistema plaćanja (MDB, BDV, Executive)
 

Dimenzije = 183/65/67 cm
Masa: 150 kg
Kapacitet čaša: 600
Kapacitet žličica: 500

 
Dimenzije = 170/54/69 cm
Masa: 115 kg
Kapacitet čaša: 500
Kapacitet žličica: 450
Astro je Hot&Cold srednji aparat za kavu, pa se lako uklapa u svaki radni prostor i ne zauzima previše mjesta. Odlikuje se privlačnim dizjanom i invativnim tehnološkim rješenjima, pri čemu je najvažnija inovacija podijeljeni spremnik za kavu, koji omogućava pripremu napitaka od dvije različite vrste kave. Astro dolazi u tri varijatne: Instant, Espresso i Double Espresso.
Kikko je prvi Hot&Cold caffe aparat proizveden u Necti čija visina iznosi samo 170 cm. No nemojte da vas njegova veličina zavara, jer ovaj aparat jamči izvedbu bez kompromisa i vrhunsku kvalitetu pića. Kikko nudi široku paletu izvrsnih napitaka, a njegove kompaktne dimenzije čine ga idealnim za male i srednje lokacije.
 

Dimenzije = 183/60/52 cm
Masa: 140 kg
Kapacitet čaša: 500
Kapacitet žličica: 500

 
Dimenzije = 183/65/74 cm
Masa: 170 kg
Kapacitet čaša: 650
Kapacitet žličica: 1000
Dobro poznati i visoko cijenjeni aparat za tople i hladne napitke - Venezia - obukao je novo ruho! Svojim poboljšanim dizajnom i novim izgledom savršeno će se uklopiti u svako okruženje, a odličnim performansama oduševit će i najzahtjevnije kupce. U ponudi su Espresso i Instant modeli kapaciteta do 500 šalica. Kompatibilan sa svim primačima kovanica i novčanica.
Canto Plus aparat posjeduje niz naprednih funkcionalnosti poput fleksibilne elektronike koja daje brzu promjenu parametra programiranja recepata pića, 22 izborne tipke s LED displayem.U ponudi se nalaze: Canto Plus Espresso, Canto Plus Instant,Canto Plus Freshbrew, Canto Top Double Espresso, te Canto Top Espresso + Freshbrew aparat. Kompatibilan sa svim primačima kovanica i novčanica.
 

Dimenzije = 76/54/59 cm
Masa: 67 kg
Kapacitet čaša: 300
Kapacitet žličica: 255

 
Dimenzije = 75/41/49 cm
Masa: 38 kg
Kapacitet čaša: 150
Kapacitet žličica: 150
Brio3 je apsolutni pobjednik kada je riječ o praćenju trendova i ispunjavanju zahtjeva kupaca, a osim većim kapacitetima i novim dizajnom ovaj predvodnik treće generacije može se pohvaliti i brojnim novim opcijama i pogodnostima. On obiluje inovativnim tehnologijama i nevjerojatnim mogućnostima zbog čega je postao prvi izbor za sve one koji žele vrhunska rješenja.
Aparat za kavu Colibri nevjerojatan je spoj malih dimezija, velikog izbora pića i odličnog kapaciteta. Zahvaljujući malim dimezijama od sada i najmanji uredi mogu uživaju u profesionalno pripremljenim napitcima poput espressa, cappuccina, vruće čokolade ili čaja. Ljubitelje espressa osobito će oduševiti tehnologija “od zrna kave do šalice” koja omogućava puni, aromatični okus prave espresso kave s bogatom pjenom.
 
Rondo je novi snack automat za grickalice i napitke u bocama, limenkama i tetrapak ambalaži, a budući da ima odlične kapacitete i široku ponudu proizvoda idealan je za prometne lokacije. Rondo je opremljen novom rashladnom jedinicom koja se lagano skida i stavlja te ventilacijom s prednje strane što omogućava postavljanje automata uza zid. Uz to Rondo omogućava jednostavan odabir proizvoda putem 12 numeričkih tipki i 5 direktnih izbornih tipki, a postoji i zvučni signal koji se aktivira kada je artikl isporučen.
 
Snakky je prvi snack automat iz Necta asortimana visok svega 1700mm, no pomoću lift-up opreme ovaj kompaktni automat može narasti i do 1830mm. Dizajn temeljen na zaobljenim linijama i velika staklena vrata pridonose atraktivnom izgledu ovog automata, a inovativne značajke poput ergonomske dostavne košare s napravom protiv krađe i klizne rashladne jedinice koja zahtijeva minimalno održavanje samo su neke od funkcionalnosti. Snakky je optimalno rješenje za male i srednje lokacije, a može se kombinirati s Kikko aparatom.
 
Liniju Zeta proizvoda karakterizira maksimalna fleksibilnost, odlična opremljenost, te raznovrsna ponuda proizvoda koji mogu biti u limenkama, te u plastičnim ili staklenim bocama. Izdavanje napitaka može se vršiti kroz tri različita sustava (tobogan za limenke, pojedinačni ili dupli stupac za limenke i boce), a nadopunjavanje automata novim artiklima je izuzetno jednostavno. U ponudi se nalaze 3 modela različitih izbora i kapaciteta, a ovisno o vašim potrebama možete birati između Zeta 450, Zeta 550 i Zeta 750 aparata.
 
Diesis je stvoren kako bi vam u trenu "servirao" vaše omiljeno piće, i to u svim veličinama boca i limenki koje možete poželjeti. Ovaj automat je izrazito jednostavan za korištenje zahvaljujući intuitivnom sučelju koje je upotpunosti prilagođeno korisnicima, a dodatni plus predstavlja i njegov atraktivan dizajn koji nikoga neostavlja ravnodušnim. Svojim odličnim karakteristikama Diesis se ističe kao jedno od najinovativnijih i najkompletnijih rješenja, a u ponudi se nalaze 2 modela različitih kapaciteta - Diesis 500 i Diesis 700.